Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş demonstrează continuu, prin activitatea sa de ani de zile în folosul membrilor, capacitatea de a îmbunătăţi viaţa membrilor săi, a familiilor acestora şi a comunităţilor în mijlocul cărora funcţionează (Teiuş, Abrud, Arieşeni, Blaj, Cîmpeni şi Cugir). C.A.R CREDIT TEIUŞ este singura instituţie din judeţ, membră a F.E.D.C.A.R (Federaţia Caselor de Ajutor din România)- membră a WOCCU (World Council of Credit Unions) şi membră fondatoare a Reţelei Europene a Uniunilor de Credit, cu un birou de reprezentare la Bruxelles-.

Consiliul Mondial al Uniunilor de Credit (WOCCU) are în componenţa sa reprezentanţi din 100 de ţări, cu 53.000 de uniuni de credit care deservesc peste 188 de milioane de oameni din întreaga lume.

F.E.D.C.A.R. este o instituţie formată din cele mai bune Case de Ajutor Reciproc din ţară, care au înţeles că pentru îndeplinirea nevoilor şi dorinţelor membrilor C.A.R. a venit timpul să se modernizeze şi să se alinieze la standardele financiare prudenţiale, recunoscute internaţional. Corectitudinea, profesionalismul şi seriozitatea acestora, fac ca astăzi, chiar şi în condiţiile crizei economice mondiale, numărul membrilor CAR Credit Teiuş să depăşescă  4000.

Sărbătoarea Zilei Internaţionale a Uniunilor de Credit din 20 octombrie 2011  este o anticipare a activităţilor din anul 2012, an pe care Organizaţia Naţiunilor Unite l-a desemnat Anul Internaţional al CAR-urilor.

Tema din acest an pentru Ziua Internaţională a Uniunilor de Crediteste  "Casele de Ajutor Reciproc construiesc o lume mai bună". Cu acest prilej, C.A.R Credit Teiuş, transmite membrilor, colaboratorilor şi colegilor urarea de „La mulţi ani şi un an plin de realizări!”pentru ca împreună să construim o lume mai bună.