An de an CAR Credit Teiuş şi-a făcut simţită prezenţa prin implicarea în viaţa colectivităţilor din Teiuş, Abrud, Arieşeni, Blaj,  Cîmpeni, Cugir, Ocna Mureş şi din această toamnă în Sebeş. Recunoscută în judeţ prin obiectul său de activitate, acordarea de împrumuturi membrilor,  îi regăsim numele legat şi de sprijinirea evenimentelor care au loc peste an în sânul acestor localităţi în care îşi desfăşoară activitatea. (de zilele localităţilor, concursuri de şah, lansări de carte, colectări de carte românească pentru copiii din Transnistria, activităţi recreative la Centrul de zi, din Teiuş, ş.a).

           Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, peste 1000 de copii au primit daruri, ca răsplată a colindelor cu care au îmbogăţit CAR Credit Teiuş şi sucursalele acesteia.

Conferinta Mondiala a Uniunilor de Credit din Gold Coast, Australia in imagini: Australia, Singapore

C.A.R Credit Teiuş angajează prin concurs economist pentru Sucursala Sebeş. Cerinţe minime: studii superioare economice, cunoaşterea unei limbi străine,  cunoştinţe IT,  abilităţi de comunicare şi muncă în echipă, domiciliul în municipiul Sebeş.
Înscrierile se fac până la data de 8 iulie 2014, ora 17:00, la sediul CAR Credit Teiuş, str. Clujului bl. A2, Teiuş, jud. Alba. Telefon: 0258 851 160, 0721238036.